IT

ASBIS postao distributer GLOBO GO!Enterprise Server proizvodnog programa

ASBISC Enterprises PLC , jedan od vodećih distributera IT proizvoda na tržištu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike, danas je objavio potpisivanje ugovora o distribuciji sa GLOBO (LSE-AIM:GBO), međunarodnim vendorom S.a.a.S i mobilnih rešenja.

Globo je vodeći S.a.a.S vendor posvećen mobilnosti potrošača i preduzeća. Njegove mobilne aplikacije namenjene potrošačima CitronGO! i GO!Social bili su osnovni pokretači rasta prometa na međunarodnom nivou, sa fokusom na ‘non smartphone’ vlasnike i sada se nudi u 18 zemalja, preko MNO i VAS provajdera . GO!Enterprise Server je osnova međunarodne strategije kompanije Globo, koja je od komercijalnog lansiranja stvorila veliko interesovanje potencijalnih partnera i krajnjih korisnika širom sveta. Obezbeđuje moćna, bezbedna i troškovno efikasna rešenja za mobilisanje svih poslovnih operacija i izradu aplikacija koje mogu raditi na bilo kom mobilnom uređaju. Pored toga, zadovoljava potrebe sigurne elektronske pošte i mobilni pristup poslovnim aplikacijama kao što je CRM i ERP, kao i implementaciju širom industrije za internu i eksternu upotrebu (B2E, B2B, B2C, G2C).

Statusom ovlašćenog distributera, ASBIS grupa je prepoznata od strane kompanije GLOBO kao strateški distributer mobilnih rešenja za preduzeća GO!Enterprise Office i GO!Enterprise Mobilizer u 39 zemalja EMEA regiona.

Pored toga, konkretan ugovor ukljućuje sledeće strateške inicijative;

  •  Zadovoljenje internih potreba ASBIS kompanije za mobilnim rešenjima instalacijom GO!Enterprise servera u različitim zemljama u kojima ASBIS posluje.
  • Razvoj In house poslovnih aplikacija i komercijalizacija preko internih timova za razvoj baziranih na GO!Development Studio.
  • Pretvaranje posebnih Prestigio tableta i mobilnih uređaja u Poslovne uređaje sa poslovnim nivoom bezbednosti podataka, kodiranim i kompresovanim bežičnim mail-ovima, pristup fajlovima i folderima i drugim “out of the box” poslovnim aplikacijama, sve preko ugrađenog GO!Enterprise klijenta.

GLOBO CEO Costis Papadimitrakopoulos, je prokomentarisao: “Zadovoljstvo nam je da imenujemo ASBIS kao ovlašćenog distributera, jer ovo partnerstvo unapređuje našu strategiju razvoja i nastavlja razvoj našeg internacionalnog poslovanja na tržištima gde ASBIS posluje. Ovaj ugovor će značajno unaprediti razvoj novih poslovnih aplikacija . Isto tako će zanačajno proširiti internacionalnu uslugu kompanije Globo i ubrzati profitabilno širenje naših mobilnih rešenja za preduzeća.

Marek Horyl, COO u ASBISC Enterprises plc je dodao: “Ovaj ugovor će omogućiti kompaniji ASBIS bolje zadovoljenje specifičnih poslovnih potreba naših partnera na tržištima na kojima poslujemo. Globo je već postigao snažan zamah u industriji mobilnih rešenja za preduzeća, a mi smo zadovoljni što možemo da udružimo snage sa vodećim internacionalnim partnerima kao što je GLOBO.

Leave a Reply