IT

Asseco Journey – jedinstvena prilika za studente i diplomce tehničkih fakulteta

Usled velikog interesovanja koje su na tek završenom Sajmu poslova Job Fair 13 u Beogradu studenti i diplomci tehničkih fakulteta pokazali za sticanje prakse i rad u kompanijama koje se bave razvojem softvera, kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni ICT lider, odlučila je da u četvrtak, 14. novembra u svom sedištu u Ulici Milutina Milankovića 19g na Novom Beogradu organizuje događaj Aseko putovanje (Asseco Journey). Događaj je namenjen studentima zainteresovanim za razvoj u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, kojima će tom prilikom biti predstavljeno šta sve podrazumeva rad u ovoj oblasti, kao i rezultati mini-istraživanja o stavovima studenata o tome kakvog IT poslodavca vide kao najboljeg. Zbog ograničenog broja mesta, studenti se pozivaju da se prijave za učešće na [email protected]

assecco

“Kontinuiranom saradnjom i kontaktima koje imamo sa studentima i diplomcima sa tehničkih fakulteta u Srbiji, želimo da pomognemo ovim mladim ljudima da realnije sagledaju mogućnosti za razvoj svoje karijere u sferi informaciono-komunikacionih tehnologija unutar naše zemlje, pošto je to oblast sa izuzetnim perspektivama za razvoj i napredovanje mladih ljudi,“ izjavila je Slađana Milenković, HR menadžer Aseko SEE i pozvala studente da se prijave za učešće na događaju Asseco Journey. „Direktno od profesionalaca u ovoj oblasti, naših mladih i malo starijih kolega, studenti će moći da saznaju više o tome kako postati pravi profesionalac u oblasti ICT i koja konkretna znanja i veštine mladi stručnjaci treba da savladaju da bi mogli da se zaposle u liderskim ICT kompanijama u Srbiji. Biće ovo prilika da iskuse radnu atmosferu u Aseko SEE i i uvere se da mi imamo snažan fokus na budućnost,“ dodala je Milenković.

Aseko SEE i ove godine učestvovao je na Sajmu poslova, koji je održan od 4-5. novembra u Beogradu, u zgradi tehničkih fakuteta i podržao njegovo održavanje u svojstvu Zlatnog pokrovitelja. Na Sajmu se, pored Aseko SEE, predstavilo još oko 40 kompanija.

Leave a Reply