IT

Asseco SEE Beograd izabran za Microsoft Parther of the Year nagradu za Srbiju

Asseco SEE d.o.o Beograd sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je dobitnik “2010 Microsoft Country Partner of the Year” nagrade za Srbiju. Kompanija je izabrana u oštroj međunarodnoj konkurenciji Microsoft partnera koji isporučuju vodeća rešenja za korisnike, zasnovana na platformama ove IT kompanije.

“Izuzetno smo ponosni što je Microsoft još jednom prepoznao naš inovativan i intenzivan rad na bankarskom softveru, a razvoj “Experience” platforme izabrao za “Microsoft Partner Awards” nagradu. Veoma nas raduje što je Asseco SEE d.o.o. Beograd pobednik ovogodišnjeg izbora, i to nas inspiriše na dalje uspehe. Za Asseco SEE tim je izuzetno važno što su naša zajednička dostigunća priznata u ovako širokim međunarodnim okvirima”, kaže Miodrag Mirčetić, CEO Asseco SEE d.o.o Beograd.

Nagrada će biti dodeljena u nekoliko kategorija, a pobednici se biraju iz redova 3000 međunarodnih učesnika. Asseco South Eastern Europe je za “Microsoft Country Partner of the Year Award” nagradu prepoznat zbog superiornih tehnologija, inovacija i izuzetnog angažvoanja u partnerskom programu.

“Microsoft Country Partner of the Year Award” namenjena je partnerima koji su, na nivou zemlje tokom godina pokazali profesionalnu izuzetnost i uspešnost u pružanju rešenja zasnovanih na Microsoft paleti proizvoda. Ova nagrada prepoznaje Asseco SEE zbog iskazane efektivnosti kroz angažovanje sa lokalnom Microsoft kancelarijom u postizanju zadovoljstva klijenata, inovacijama, privlačenju novih klijenata i širenju poslovnog uticaja.

“Zadovoljstvo nam je da nagradimo Asseco South Eastern Europe u Srbiji kao Microsoftovog partnera godine na nivou zemlje”, rekla je Allison Watson, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “Asseco South Eastern Europe je iskazao najviši nivo izvrsnosti i inovacija, kombinujući ekspertizu sa lokalnog tržišta i superiorna rešenja i servise koje ispunjavaju potrebe naših klijenata.”

Leave a Reply