IT

Asseco SEE nastupio na sajmu Wincor World 2014 u Nemačkoj

Na ovogodišnjem Wincor World sajmu koji se trenutno održava u Nemačkoj, jednoj odnajprestižnijih manifestacija u vezi sa IT rešenjima u bankarstvu, u svojstvu zlatnog partnera nastupila je i kompanija Aseko SEE (Asseco SEE), regionalni lider i deo jedne od najvećih ICT kompanija u Evropi. Centralna tema ove trodnevne konferencije su inovativna IT rešenja i usluge za filijale banaka i maloprodajne objekte, a Aseko SEE, predvodnik u tehnologiji i razvoju bezbednih informacionih sistema neophodnih za savremeno poslovanje velikih kompanija i javnog sektora, predstavio je rešenja za intergrisana plaćanja, poput mobilnog i bezkontaktnog plaćanja, loyalty programe (mPayment, Loyalty, Contactless payment, mCash, mPOS, RemoteKeyLoading, uTMS – universal Terminal Management System).

wincor

Wincor World okuplja 46 partnera kompanije Wincor Nixdorf, jedne od vodećih svetskih provajdera IT rešenja i usluga. Fokus Wincor World 2014 su inovativni hardveri, softveri i sistemi usluga koje banke i korisnici koriste za efikasno poslovanje.Predstavnici IT kompanija iz preko 90 zemalja sveta na 50 prezentacija i radionica koje se održavaju u okviru ovog sajma predstavili su preko 500 IT rešenja budućnosti.

 

Posebna pažnja posvećena je kako da banke generišu dodatni prihod na bankomatima. Rešenja kompanije Asseco SEE u oblasti „samouslužnih ekspozitura“ stvaraju mogućnost dodatnih prihoda omogućavajući banci da obezbedi jedinstveno korisničko iskustvo i da personalizuje bankomate za svakog pojedinačnog korisnika. Ovi uređaji, koji izgledom podsećaju na uobičajene bankomate, korisnicima omogućavaju da bez prisustva službenika banke plaćaju račune za Infostan, struju, telekom i kablovske operatere, zatim da proveravaju svoje stanje na računu, štampaju izvode stanja, obavljaju menjačke poslove, podižu gotovinu mobilnim telefonom bez kreditne kartice, pa čak i da uplaćuju, odnosno deponuju gotovinu. Pri tom su sve ove funkcije dostupne 24 sata dnevno svih sedam dana u nedelji, nema čekanja u redu, zagarantovani su visok nivo sigurnosti transakcija i privatnost građana.

Leave a Reply