IT

ASUS regionalno online overclock takmičenje

Your browser may not support display of this image.Dana 25.07.2010. krenulo je ASUS regionalno online overklok takmičenje koje predhodi finalnom takmičenju u Zagrebu. Pomenuto takmičenje organizuje ASUS Western Balkan zajedno sa partnerima među kojima su: Antec, Cooler Master, Intel, Kingston.

Takmičenje nositi naziv „ASUS OVERCLOCKER“ i nadamo se da će sa pomenutim nazivom ASUS organizovati svake godine bar jedno isto takmičenje ovog tipa. Kada kažemo regionalno misli se na sledeće zemlje: Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija zajedno sa Crnom Gorom i Slovenija.

Pobednik svake zemlje u online takmičenju nastavlja put ka finalnom takmičenju koje će se održati u Zagrebu 4.septembra gde će ujedno predstavljati i svoju zemlju. Finalno takmičenje održaće se u prostorijama HG SPOT-a, najvećeg htrvatskog lanca malorpodaja,  ponovićemo 4.septembra u Zagrebu. ASUS zajedno sa HG SPOT-om poziva sve zainteresovane da dodju na ovaj događaj 4.septemba, počev od 10h prepodne. Neizbežno je napomenuti da će pored overlokovanja tečnim azotom (tekućim dušikom) posetioci moći lično da upoznaju najbolje overklokere iz našeg rigiona, isto tako i posetioci će biti nagrađeni velikim brojem poklona.

Važno je napomenuti da ovakvog tipa događaj nikad nije organizovan u Hrvatskoj, te da ovom prilikom baš iz tog razloga ASUS pozva sve zainteresovane da dođu i pogledaju: šta to rade overklokeri, zašto koriste tečni azot koji je u stanju da hladi i ispod -170°C, koliko je overklok inetresantan “sport”, ko će da pobedi, isto tako da budu i nagrađeni jer će se deliti komponente na poklon i dosta toga što ujedno može da zagolica bilo koga ko ovakav događaj čeka veoma, veoma dugo.

Sve što je neophodno da znate nalazi se na www.asus-overclocker.com stranici.

Leave a Reply