IT

Aukcijski sajt Limundo partner konferencije o ePoslovanju – E-trgovina 2010

Aukcijski sajt Limundo partner je desete jubilarne konferencije o ePoslovanju – E-trgovina 2010. Limundo će u sklopu svog nastupa na Paliću predstaviti trenutne aktivnosti sajta, kao i projekte i aktivnosti koji će biti realizovani u narednom periodu. Pored oficijelnog učešća na konferenciji, svi posetioci i predstavnici medija pozvani su na Limnundo Fun Time – neformalno večernje druženje u prijateljskoj atmosferi. Fun Time će biti organizovan u sredu, 21. aprila, a prvi put će u ulozi DJ-eva biti direktori: Vladimir i Nenad Nikolić, osnivači Limunda.

Limundo je najveći aukcijski sajt na prostoru Srbije. Ideja je da Limundovci, članovi Limunda, kupuju i prodaju predmete jedni od drugih. U junu 2009. godine Limundo je brojao 20.000 članova. Da bi se Limundo održao braća Nikolić su zarađivali radeći kao DJ-evi u Nemačkoj. Danas broji više od 50.000 članova i oko 190.000 aukcija na nivou meseca. Na svaka 4 minuta registruje se jedan novi član. Broj postavljenjih artikala za prodaju 2009. je bio 15.000, a sada je aktivna 189.131 aukcija na mesečnom nivou (podsetimo da megamarket Tempo ima oko 40.000 aktikala). 2009. godine Limundo je imao 5 zaposlenih, danas ih ima 20.

One thought on “Aukcijski sajt Limundo partner konferencije o ePoslovanju – E-trgovina 2010

  1. Aukcije

    Braca Nikolic zasluzuju sve pohvale za uspeh koji su postigli. Moze se reci da su na neki nacin bili pioniri s obzirom da internet aukcije u Srbiji nisu bile veoma popularne.
    Vremenom se taj njihov entuzijasticki projekat pretvorio u cisto komercijanu stvar, sto je dobro za vlasnike aukcijskog sajta ali ne i za njihove clanove, bez kojih, na kraju krajeva, sve to ne bi ni moglo da zazivi.
    Medjutim nikada nije bilo lako napraviti pravi balans izmedju licne zelje za maksimalnom komercijalizacijom i unovcenjem necega kada se stvori prilika za to i necega sto donosi manje ali je opste korisno.

Leave a Reply