osc
IT

Autsorsing Centar Srbije poziva firme IT sektora da se prijave na besplatni trening

U želji da poveća poslovne kapacitete, kompetentnost i konkuretnost srpskih ICT kompanija i pripremi ih za inostrana tržišta, Autsorsing Centar Srbije poziva kompanije iz ICT sektora da se priijave na besplatan trening na temu upravljanja projektima.

Svi polaznici imaće priliku da dobiju sve informacije u vezi sa polaganjem ispita za sertifikat Project Management Professional (PMP) PMI instituta, čuju osnove iz svake oblasti znanja, kao i da vežbajući na praktičnim primerima iz prakse iz prve ruke, dobiju iskustvo o najvažnijim oblastima znanja iz Project Management-a.

Trening će se održati od 13. do 15. juna sa početkom od 11 časova u prostorijama Autsorsing Centra Srbije u Beogradu, Ruzveltova 1a (Poslovno tehnološki inkubator). Broj mesta je ograničen i iznosi 20 polaznika. Zainteresovani mogu potvrditi učešće, ne više od dva predstavnika kompanije, do ponedeljka 11. juna. Sve informacije o prijavi mogu se pronaći na sajtu http://www.ocs.rs/

U saradnji sa poznatim stručnjacima iz prakse, Autsorsing Centar Srbije organizuje treninge koji su namenjeni članicama platforme ili onima koji to žele da postanu i imaju za cilj da pruže neophodna znanja o Project Management-u, najboljim metodama i praksi u organizaciji poslovanja, prodaji i pozicioniranju na internacionalnim tržištima i ostalim temama koje interesuju naše članice.

Autsorsing Centar Srbije je online platforma koja grupiše srpske autsorsing kompanije sa glavnim ciljem da poveća njihovu konkurentnost i vidljivost na inostranim tržištima i da podrži saradnju među njima. Sistem omogućava networking srpskih IT kompanija i njihovo predstavljanje potencijalnim stranim partnerima i klijentima u cilju deljenje resursa među kompanijama članicama na raznim komercijalnim, R&D i EU projektima i tenderima sa većim ili drugačijim HR zahtevima, nego što je kompanija u mogućnosti da pokrije. Portal kompanijama omogućava i dostupnost nove radne snage kroz pristup bazi CV-jeva mladih stručnjaka različitih profila.

Projekat je kofinansiran od strane Evropske Unije i imaće važnu ulogu u razvoju kompetitivnosti i vidljivosti na stranim tržištima domaćih IT i R&D kompanija i mogućnosti za zapošljavanje naših mladih stručnjaka.

Leave a Reply