Događaji · IT

B-link 2008 – festival novih komunikacija

Treći Beogradski festival novih komunikacija koji će biti odražan u O3one-u, od 1-5. oktobra, baviće se, kao i prethodnih godina, aktulenim temama i dostignućima iz oblasti novih komunikacija.

Tema ovogodišnjeg festivala je “Virtual Me”, stoga će dosta prostora biti posvećeno identitetu na webu, kao i social networking-u, novim marketinškim strategijama, poslovanju na mreži, internet portalima, mobilnoj telefoniji, novim komunikacionim tehnologijama itd.

Tokom pet dana festivala biće održane brojne prezentacije, panel diskusije, promocije najnovijih gedžita, alata i aparata, kao i određeni socijalni eksperimenti.

Festival će pratiti prezentacija i integrisanje DATA MATRIX kodova, koji će na praktičan način biti predstavljani u okviru umetničke izložbe, kao i u ostalim segmetnima programa.

Najuspešnijim pojedincima i kompanijama u sferama kojima se festival bavi, biće dodeljena nagrada BLINK. Savet festivala čine Dejan Restak, Siniša Rogić, Ivo Martinović, a neki od predavača biće Aleksandar Maćašev, Slobodan Marković, Barbara Gligorijević, Nataša Bajc i drugi.

Više informacija o programu festivala možete pronaći na sajtu www.b-link.org.

Leave a Reply