Internet · IT

Barak Obama Internet seks video – samo prevara

Američka predsednička trka između dva kandidata, John McCain-a i Barack Obama-e, se prilično usijala i probudila interesovanje kod miliona onih širom sveta koji ne pripadaju Američkom kontinentu.

Kao i uvek, autori malvera, hakeri i autori virusa, su iskoristili priliku koja im se ukazala i plasirali su maliciozni email u vidu spam kampanje koja navodno prikazuje sex video Baraka Obame.

Email-ovi koji sadrže u naslovu “Obama Sex Video!!!”, navodno dolaze sa sledeće adrese [email protected] i imaju sledeći sadržaj:

Sensation!!! United States Senator for Illinois Barack Obama in 2007 was travel to Ukraine and have sex action with many ukrainian girls! You may view this private porno in a flash video. Download and view now. Please send this news to your friends!

Obama it’s not right choice!!!

Obama sex video

Naravno, klikom na link, instaliraćete trojanca Mal/Hupig-D na vaš Windows računar. Neobično za malverski napad je to što se maliciozni, zlonamerni kod instalira dok gledate ovaj X-rated video (iako se Barack Obama ne nalazi u glavnoj ulozi). Video koji se prikazuje je homemade produkcije i može se protumačiti kao veoma podla osveta bivšeg partnera…

Sex Video

Dobra vest je to što su korisnici Sophos proizvoda proaktivno zaštićeni od ovog malvera (još od aprila meseca), tako da čak i ako kliknu na link iz mail-a i dalje neće biti uskraćeni za informacije o bankovnom računu i lozinci.

Leave a Reply