IT

Belgrade Trade Center – Informatika u službi ekonomije

Core Impulse” ICT Consulting & Marketing Agency je kandidaturom za međunarodno priznanje “Diskobolos 2007” u Privrednoj komori Beograda, po prvi put javnosti predstavio svoj projekat “Belgrade Trade Center” (www.BelgradeTradeCenter.com).

Već samim plasmanom u uži izbor (7 najboljih projekata u SEE regionu u kategoriji usluga) i nominacijom za najviše priznanje Belgrade Trade Center je izazvao značajno interesovanje domaćih i stranih ICT stručnjaka i posetilaca prezentacije. Nadamo se da će privući i Vašu pažnju.

Belgrade Trade Center – Online prodaja dostupna svima

Belgrade Trade Center (BTC) je razvojni projekat namenjen malim, srednjim ali i velikim preduzećima koji za svoj osnovni cilj ima da primenu najsavremenijih rešenja iz oblasti informatike učini pristupačnom što širem krugu privrednih subjekata i da ih stavi u službu razvoja ekonomije zemlje.

Srž projekta su individualne online prodavnice koje članstvu BTC-a omugućavaju da bez posebnog informatičkog obrazovanja, na lak i jednostavan način, detaljno predstave kako firmu tako i sve pojedinačne proizvode/usluge i da ih direktno, samostalno, bez posrednika (provizije, trgovačke marže) ponude tržištu.

Ciljevi projekta

  • Da tehnološki, organizaciono i kvalitativno unapredi promotivne aktivnosti privrednih subjekata Beograda i Srbije.
  • Da promovišući svoje članstvo, njihovu delatnost, aktivnosti, proizvode, usluge, projekte pozitivno utiče na rezultate njihovog poslovanja.
  • Da usmeri svoje članstvo na povezivanje i poslovanje sa zainteresovanim privrednicima u svetu i pomogne izvozno orjentisane projekate.
  • Da koristeći iskustva najuspešnijih, primenjujući samo proverena rešenja i vodeći računa o nivou tehnološkog razvoja na ovim prostorima, informatiku stavi u službu ekonomije.

Leave a Reply