Događaji · IT

Beotel Internet Radio na CEBIT-u 2008

Prvi Srpski Internet IT radio Beotel, koji se emituje 24h dnevno i koji se odlikuje miksom aktuelnih Hi-Tech događaja i odlične pop muzike, dokazao se i kao odličan izvor informacija sa velikih IT manifestacija.

U drugoj polovini 2007. Beotel radio je položio ispit na dve velike domaće IT manifestacije: kao zvanični radio Microsoftove Sinergije 07, danonoćno je izveštavao o oktobarskim događanjima u Master centru u Novom Sadu, a tokom održavanja 15. telekomunikacionog foruma TELFOR 2007 u Sava Centru od 20. do 22. novembra ekskluzivno je prenosio sva bitna dešavanja sa ovog najznačajnijeg telekomunikacionog skupa. Microsoft je učinio sve da Beotel i Radio Sinergija dožive punu afirmaciju i ovom radiju dodelio posebno priznanje i zahvalnicu.

Najnovija vest je da će tokom trajanja CEBIT-a 2008, Beotel Radio u potpunosti prilagoditi program ovom najvećem sajmu računara na svetu. Autor i voditelj je doajen domaćeg radio novinarstva Zoran Modli koji će na svoj već prepoznatljiv i šarmantan način slušaocima prenositi vesti sa sajma.

Za sve zaljubljenike u najnovije IT tehnologije, a koji nisu u mogućnosti da posete CEBIT, audio snimci najzanimljivijih prezentacija i reportaze sa lica mesta emitovaće se na sajtu www.beotelradio.net

CeBIT on the Air!

Leave a Reply