IT

Besplatni seminar o razvoju karijere – Unapredite kvalitet svog života!

Mnogi nisu svesni da je zapravo potrebno sasvim malo vremena i truda, pa da se kvalitet života drastično poveća. Zastanite za trenutak i postavite sebi sledeća pitanja: Gde se trenutno nalazim? Koliko sam zadovoljan situacijom u kojoj se trenutno nalazim? Koliko su drugi zadovoljni mojom trenutnom situacijom? Kako da stignem do svojih vizija i ciljeva? Šta treba da uradim da ostvarim svoje snove?

Na seminaru ćete saznati kako razviti veštine i znanja koji će dovesti do povećanja kvaliteta našeg života. Seminar govori o vremenu koje treba posvetiti sam sebi kako biste povećali kvalitet života.

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima govoriće Mirjana Gomilanović na besplatnom seminaru, koji u subotu, 10. maja, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere.
rast
Mirjana Gomilanović je sertifikovani coach Ericksonovog Instituta za coaching (Vankuver, Kanada), Pridruženi Sertifikovani Coach Međunarodne Federacije Coacheva (ACC, International Coach Federaion, ICF); sertifikovani konsultant i trener jedne od najvećih svetskih konsultantskih kuća Persona Global, USA. Vlasnik je i direktor Agencije za razvoj potencijala “One2grow” koja se bavi razvojem potencijala poslovanja, organizacija i pojedinaca kroz obuke, konsalting i coaching.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/unapredjenjelicnograzvoja.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere), i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Leave a Reply