ITHS
IT

Besplatno školovanje na ITHS-u za sve vukovce

Vukovcima koji budu pokazali najbolje znanje iz matematike, Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) pokloniće besplatno školovanje ili mogućnost korišćenja prava na umanjenu školarinu!

Za besplatno školovanje ili umanjenu školarinu, mogu da konkurišu svi osmaci koji su imali prosek 5,00 na kraju svakog razreda tokom osmogodišnjeg školovanja, ali će za to morati da pokažu dobro znanje iz matematike.

ITHS

ITHS

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 31. maja, na linku:

http://www.iths.edu.rs/prijavite-se-za-stpendiju.

Testiranje iz matematike će se vršiti od 1. do 5. juna, o ćemu će svi kandidati biti posebno obavešteni. Za sve one koji ne budu u vrhu rang liste, takođe će biti omogućene određene pogodnosti za školovanje.

Pre nego što budu pozvani na testiranje, roditelji i deca će imati informativni sastanak, na kojem će dobiti sve potrebne informacije o školi. Takođe, ovom prilikom moći će da obiđu školu, kako bi se bolje upoznali sa njom.

Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) na ovaj način želi da omogući što većem broju učenika u Srbiji, koji žele da uče i napreduju, da dobije pristup najboljem mogućem školovanju u savremenim svetskim uslovima. Cilj ove akcije je da se što više osmaka u Srbiji pripremi za zanimanja budućnosti i bude sposobno da prati svetske trendove u razvoju modernih tehnologija.

Leave a Reply