Događaji · Internet · IT

biZbuZZ – Konferencija o Internet poslovanju

U Niškoj Banji, u periodu od 29. – 31. oktobra, održaće se IT konferencija “biZbuZZ” – IT događaj o Internet poslovanju, e-marketingu, beneficijama, i prednostima novog mass medija – Interneta, po treći put uspešno se organizuje u prostorijama hotela “Radon” u Niškoj Banji.  Tema ovogodišnje “biZbuZZ” konferencije je “Web sadržaj – značaj i upravljanje“.

U okviru programa konferencije biće izloženi najbolji modeli i strategije za predstavljanje firmi i njihovih ponuda na Internetu, kao i prakse najefikasnijeg obraćanja potencijalnim klijentima.

Značaj i priprema sadržaja na Internetu je glavna tema trećeg biZbuZZ-a. Posvećivanje celokupne konferencije ovoj temi ukazuje i na sazrevanje našeg poslovnog tržišta, uviđanjem da je sadržaj neophodan preduslov za potpuno iskorišćavanje biznis potencijala Interneta.

Više informacija na adresama:

-> bizbuzz.itseminar.org

-> blog.itseminar.org

Podrška državnih organa

Ministarstvo Republike Srbije za telekomunikacije i informaciono društvo, republička agencija za telekomunikacije (RATEL), kao i republički zavod za informatiku i Internet, zvanično su podržali održavanje konferencije, što direktno predstavlja ključni faktor u popularizaciji Interneta i informatičke svesti u Srbiji.

Veliku podršku organizaciji ovog IT događaja dali su generalni sponzor Httpool Internet marketing agencija, i zlatni sponzori A51 d.o.o, Adria Media Serbia d.o.o i Freedomia kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Pozivamo Vas da prisustvujete konferenciji, i nadamo se da ćete shodno Vašoj uređivačkoj koncepciji prezentovati ovu informaciju, bilo u integralnom obliku, li prerađenoj formi.

Leave a Reply