IT

Bosiljka Sekulić novi Combis menadžer za razvoj poslovanja u Srbiji

Regionalni sistem integrator Combis, koji je na tržištu Srbije prisutan poslednje četiri godine, dobio je pojačanje u području razvoja poslovanja.

 

Regionalni sistem integrator Combis svoj je tim obogatio još jednim stručnjakom s velikim znanjem i iskustvom iz područja poslovne informatike. Poziciju menadžera za razvoj poslovanja u Srbiji preuzela je Bosiljka Sekulić koja će svojim znanjem u upravljanju poslovnim procesima obogatiti tim Combisa u Srbiji.

Bosiljka_Sekulic_Combis

“U Combisu sam prepoznala potencijal za razvoj poslovanja, promocije, prodaje te upravljanja ključnim partnerima. To su poslovni segmenti kojima sam bila orijentisana u dosadašnjem radu, a želja mi je pomoću njih dati doprinos daljnjem razvoju Combisa, kako na području Srbije tako i u regiji”, izjavila je Bosiljka povodom imenovanja.

 

Combis je u Srbiji prisutan četiri godine, kroz koje je postao prepoznatljiva kompanija na tržištu. Osnaživanjem tima u Srbiji, Combis stvara prilike za kreiranje novih segmenata IT tržišta u kojima može podržati razvoj industrije svojim kompetencijama.

Leave a Reply