Događaji · IT

Business Printer Inkjet Seminar

U prelepom ambijentu hotela Holiday Inn, kompanija EPSON je u saradnji sa generalnim zastupnikom za Srbiju, kompanijom BS Procesor, 23. i 24. septembra organizovala partnerski skup na kome su predstavljeni biznis inkdžet štampači, pod sloganom “Be in Process of Simplified and money-saving printing”.

Predstavnici EPSON Italija, Renato Vincenti i Davide Baccan, predstavili su revolucionarne biznis inkdžet štampače, kao i multifunkcionalne laserske štampače u boji.
Učesnici su mogli da probaju štampače u realnom okruženju i takođe se uvere u kvalitet i funkcionalnost mrežnog print softvera koji besplatno dolazi uz drajvere svakog EPSON štampača.

Partneri su radili i kratak test a najbrži su nagrađeni EPSON B-300 biznis inkdžet štampačem.

Malo o revoluciji na pomolu…

Nizak utrošak električne energije zbog načina štampe kod biznis inkdžet printera (nema tonera koji se greje, nema fjuzera, nema foto konduktora) kao i veliki tankovi sa bojom, doprineli su sniženju cene štampe po stranici u boji na nivo ispod mono lasera.

Kaseta od 650 listova, kao i mogućnosti umrežavanja biznis inkdžet štampača, pruža korisnicima sve ono što u poslovnom okruženju mogu imati kao zahtev od štampača.

EPSON ne prestaje da nas iznenađuje, ovo je novi segment tržišta kome se okreće; ranije su to bili fotografi i umetnici kojima je bila bitna kvalitetna foto štampa; sada je fokus proširen i na biznis korisnike.

Nadamo se da će EISA nagrada koja je dodeljena foto printeru Epson Stylus Photo R2880 za 2008. godinu biti dodeljena i nekom od biznis inkdžet štampača narednih godina. Štampa u boji po ceni štampe crno belog otiska. Savršeno!

Leave a Reply