link-group
IT

BusinessAcademy – prvi BIMS trening centar u Srbiji

Kompanija LINK group i BusinessAcademy postali su jedini srpski trening centar prestižnog Britanskog instituta za menadžment BIMS (British Institute of Management Studies). Zainteresovani će sada moći da polažu za BIMS sertifikate u prostorijama BusinessAcademy u Beogradu, dok će njihove radove pregledati i ocenjivati komisija ovog poznatog britanskog instituta. Takođe, ovakav trening centar je takođe jedini u čitavom regionu.

link-group

Veliki broj međunarodnih partnerstava, na desetine sertifikata iz oblasti biznisa i menadžmenta, koje ima BusinessAcademy, zatim rasursi kojima ova obrazovna ustanova raspolaže, savremeni nastavni plan i program, visoko kvalifikovani predavači, moderan prostor za učenje, opremljenost računarima, obiman fond biblioteke, neke su od kvalifikacija koje su presudno uticale na to da BIMS imenuje BusinessAcademy svojim prvim trening centrom u Srbiji.

Od sada će polaganje ispita za BIMS sertifikate biti organizovano u prostorijama BusinessAcademy tokom cele godine. Nakon toga, Institut na adresu BusinessAcademy šalje polaznicima svetski priznate sertifikate, omogućavajući im na taj način da uspešno uđu u svet marketinga, finasija, računovodstva, upravljanja ljudskim resursima ili projektnog menadžmenta.

BIMS je danas vodeća globalna organizacija u oblasti biznisa i finansija. Sertifikati BIMS-a zvanično su priznati i izuzetno cenjeni u više od 160 zemalja sveta. Znanja koje pruža ovaj britanski institut idu u korak sa najnovijim trendovima, konceptima i praksama savremenog menadžmenta, dajući poslovnim ljudima resurse za pokretanje promena u globalnom biznis okruženju.

Leave a Reply