IT

BusPlus Info servis – informacija o udaljenosti autobusa od stanica

mt:s korisnici od 15. februara mogu da dobiju informacije o udaljenosti autobusa na osnovu broja stajališta. To omogućava novi info servis – BusPlus Info servis, koji će biti besplatan prvih šest meseci.

Servis vam je dostupan preko USSD koda *011* a da biste dobili informaciju o udaljenosti autobusa potrebno je da dodate i broj stajališta na kome se nalazite. Tako, na primer, ako se nalazite na stajalištu sa brojem 203, željenu informaciju dobićete pozivom na *011*203#

Nakon unetog ispravnog koda, na ekranu će se pojaviti sledeće informacije: naziv stajališta, broj linija autobusa na vašem stajalištu, kao i ukupan broj stajališta do stajališta na kome se nalazite.

Podsećamo vas da je mt:s za sve svoje prepaid i postpaid korisnike, koji kupe BusPlus kartice i pristupe BusPlus benefit programu, pripremio brojne povoljnosti.

2 thoughts on “BusPlus Info servis – informacija o udaljenosti autobusa od stanica

  1. Aca

    Još samo kada bi funkcionisalo. Biće ono: Servis trenutno nije dostupan. Naravno, usluga će biti naplaćena.

    U najboljem slučaju biće: Informacije o vozilima nisu dostupne – zaglavili se u snegu ili igraju Jamb.

    Živi bili pa videli.

  2. kacca

    u zadnjih nedelju dana sam ovu uslugu koristila bar 50puta i svaki put je radilo perfektno, jedini problem je sto retko koja stanica ima naznacen broj stajalista,a listu ili mapu sa stajalistima ne mogu nigde da pronadjem a iz gsp-a su mi rekli da je to jos uvek u procesu…i usluga je besplatna u prvih 6 meseci

Leave a Reply