IT

Canon IXUS 210 – odlične fotografije jednim dodirom prsta

Fotoaparat IXUS 210 je dostupan u četiri boje, ima neodoljiv dizajn izvajanog kućišta i najnapredniji interfejs ekrana osetljivog na dodir, do sada viđen u IXUS modelu.

Predodređen da postane najnoviji fotoaparat koji jednostavno morate imati i o kojem svako priča, IXUS 210 je savršen izbor za osobe sa istančanim osećajem za modu koje se ponose time što su uvek za korak ispred ostalih.

Jednostavnost ekrana osetljivog na dodir

Model IXUS 210 ima izuzetno intuitivan ekran osetljiv na dodir koji je jednostavan za upotrebu – što vam omogućava čitav niz pametnih funkcija na dodir prsta. Velike ikone na ekranu, korisni saveti i trikovi i inteligentni automatski režim „Smart Auto“ doprinose tome da fotografisanje, pregled i deljenje odličnih fotografija bude jednostavnije nego ikada pre – i daleko zabavnije.

Impresivne slike, zapažen stil

Izuzetno elegantan IXUS 210 nudi niz naprednih funkcija i izvanredan kvalitet slike zahvaljujući rezoluciji od 14,1 megapiksela i originalnom Canon širokougaonom objektivu sa zumom uvećanja 5x – što čini ovaj model stilskim iskazom sa pokrićem.

IXUS 210 – ključne karakteristike:

  • Rezolucija 14,1 megapiksela
  • Širokougaoni objektiv od 24mm sa zumom uvećanja 5x i optičkom stabilizacijom slike
  • LCD ekran „PureColor II Touch“ dijagonale 8,8 cm (3,5 inča)
  • Napredan ekran osetljiv na dodir
  • Inteligentni automatski režim „Smart Auto“, detekcija lica i korisnički interfejs sa savetima i trikovima
  • Snimanje HD video zapisa, HDMI priključak

Canon IXUS 210 smile shutter test from ePrice on Vimeo.

Leave a Reply