IT

Canon PowerShot A3300 IS džepne veličine sa mnoštvom funkcija

Upakovan u elegantno metalno kućište, PowerShot A3300 IS sve snima u zapanjujuće detaljnoj rezoluciji od 16 megapiksela. Dinamički stabilizator slike obezbeđuje da HD video zapisi budu oštri i bez podrhtavanja. Senzor veoma visoke rezolucije pruža fotografije zapanjujućeg kvaliteta i omogućava štampanje otisaka veoma velikog formata ili isecanje fotografija radi postizanja željene kompozicije. Širokougaoni objektiv od 28 mm pruža veći opseg za široke pejzaže i snimke u zatvorenom, a optički zum od 5x korisniku omogućava da uvećava detalje i kreativnije kadrira.

Integrisani unapređeni Optički stabilizator slike omogućava ovom fotoaparatu da se zaista ističe performansama. Stabilizator slike vam pomaže da uvek snimate fotografije sa najvišim nivoom detalja i manjom količinom zamućenja tako što kompenzuje podrhtavanje fotoaparata u izazovnim uslovima, kao što su situacije sa slabim osvetljenjem ili prilikom snimanja u telefoto opsegu zuma.

Da bi sve slike lakše pregledali i korigovali fotografisanje na poleđini aparata nalazi se veliki ekran dijagonale 3 inča koji pretvara pregledanje i deljenje fotografija u zadovoljstvo u svim uslovima osvetljenja. Subjekti se prikazuju uz žive detalje, što korisniku omogućava da kadrira i pravi kompozicije sa većim stepenom pouzdanja.

Novi inteligentni automatski režim omogućava snimanje odličnih fotografija pritiskom na jedno dugme. Fotoaparat automatski bira najpogodniji scenski režim od 32 dostupna i primenjuje najbolje postavke radi dobijanja savršenog kvaliteta slike. Režim za jednostavan rad sprečava slučajno menjanje postavki, a saveti i trikovi pružaju kratka objašnjenja funkcija fotoaparata. Kontrola u režimu prikaza uživo omogućava vam da jednostavno podešavate različite postavke slike prilikom kadriranja. 6 kreativnih filtera, u koje spadaju Efekat minijature i Fotoaparat igračka, daju impresivne rezultate koji će vam raspaliti maštu.

PowerShot A3300 IS poseduje funkciju za snimanje 720p video zapisa koja omogućava snimanje scena u HD kvalitetu. Funkcija za dinamičku stabilizaciju slike koristi optički stabilizator slike radi smanjivanja podrhtavanja u video zapisima koji su snimljeni u pokretu (na primer, prilikom hodanja neposredno pored subjekta).

Još jedna novost je Tehnologija za prepoznavanje lica koja omogućava prepoznavanje do 35 lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Efekat crvenih očiju automatski se uklanja neposredno nakon fotografisanja ili prilikom reprodukcije.

Karakteristike

  • 16 megapiksela
  • Širokougaoni objektiv od 28 mm sa optičkim zumom od 5x
  • Optički stabilizator slike
  • LCD ekran veličine 7,5 cm (3”)
  • Inteligentni automatski režim, režim za jednostavan rad i saveti i trikovi
  • HD video zapisi (720p) sa dinamičkom stabilizacijom slike
  • Kontrola u režimu prikaza uživo i kreativni filteri
  • Prepoznavanje lica i automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju
  • DIGIC 4
  • Litijum-jonska baterija

Leave a Reply