IT

Canon predstavlja Connect Station CS100 uređaj za skladištenje fotografija

Canon je predstavio Connect Station CS100, jedinstveni uređaj za skladištenje fotografija koji vam omogućava da brzo i jednostavno sredite, pregledate i podelite vaše fotografije i filmove, sa jednog mesta kom se veoma lako pristupa.

Bez napora smestite vaše omiljene trenutke sa fotoaparata i pametnih uređaja

Connect Station CS100 služi kao centar za skladištenje sadržaja ukupnog kapaciteta do 1 TB u vašem domu. Zahvaljujući njemu, briga o tome na kojoj memorijskoj kartici ili uređaju je smeštena neka fotografija postaje stvar prošlosti. Sve vaše fotografije i filmove moguće je samo jednim dodirom preneti sa Canonovih fotoaparata i kamera koje podržavaju tehnologiju NFC1.

Vaš omiljeni sadržaj možete na Connect Station CS100 smestiti i sa mnogih drugih uređaja. Fotografije i filmove sa drugih fotoaparata ili kamera možete preneti pomoću USB veze ili direktno sa memorijske kartice. Spontane trenutke zabeležene na pametnim telefonima ili tabletima možete preneti putem Wi-Fi veze, pomoću WEB pretraživača – što smeštanje svih vaših slika i filmova na jedno mesto čini jednostavnijim nego ikad pre.

Uživajte u vašoj kolekciji fotografija na velikom ekranu

Connect Station CS100 savršen je način za uživanje u vašim posebnim trenucima – od godišnjih odmora do venčanja – u društvu, sa prijateljima i porodicom. Ovaj uređaj možete spojiti na televizore velikih ekrana putem HDMI priključka, što vam omogućava da prikazujete vaše slike i filmove u zadivljujućoj Full HD rezoluciji, upravo kao što i zaslužuju. Za ležerno pregledanje, albumima je moguće pristupati i bežično, sa pametnih telefona, tableta ili računara sa WEB pretraživača.

Connect Station CS100 omogućava i jednostavno organizovanje vaših kolekcija slika na televiziskom ekranu – korišćenjem posebnog infracrvenog daljinskog upravljača možete pregledati sadržaj po datumu nastanka ili napraviti albume sa određenom temom.

Napravljen za deljenje

Prijatelji i porodica takođe mogu biti redovno obaveštavani o vašim pustolovinama – korišćenjem usluge CANON iMAGE GATEWAY, vaš Connect Station CS100 omogućava vam da jednostavno podelite vaše slike i filmove na društvenim mrežama, kao i putem Iriste, Canonove platforme za upravljanje slikama na “Claud-u”, te na taj način omogućite i drugima da uživaju u njima – gde god se nalazili. Albumi se u punoj rezoluciji mogu preneti i na druge uređaje Connect Station CS100s, što vam omogućava da sadržaj podelite sa prijateljima i porodicom širom sveta, kako bi ga oni naknadno pregledali i štampali. Štampanje slika moguće je čak i bez računara, korišćenjem PictBridgea na štampaču koji podržava Wi-Fi vezu.

Connect Station CS100 biće dostupan na 11 jezika.

Connect Station CS100 – najvažnije prednosti:

  • Jednostavnim dodirom fotoaparata ili kamere sa NFC-om skladištite fotografije i filmove
  • Uživajte u fotografijama i filmovima sa raznih uređaja na jednom mestu
  • Podelite fotografije na društvenim mrežama, na “Claud-u” ili sa drugim korisnicima uređaja Connect Station CS100
  • Štampajte direktno sa uređaja putem vašeg bežičnog štampača
  • Skladištite sadržaj sa memorijskih kartica ili fotoaparata1 putem USB veze

 

Leave a Reply