IT

Canon prikazuje inovativni portfolio proizvoda na sajmu Photokina u Kelnu

Canon će prikazati uzbudljiv niz inovativnih proizvoda iz 2010. godine na ovogodišnjem sajmu Photokina u Kelnu, u Nemačkoj. Posetioci ćemoći da vide i celu, novu jesenju kolekciju, od moćnih kompaktnih fotoaparata sa FullHD video zapisom do profesionalnih kamkordera, kućnih štampača do štampača velikogformata.

Da bi se svim posetiocima Photokine, koja se održava od 21. do 26. septembra,omogućilo da asortiman Canon proizvoda vide lako, izgrađen je izložbeni prostor od3.155 kvadratnih metara i može se naći u hali 3.2.

Ovo će, za mnoge, biti prva prilika davide nedavno lansirane Canon proizvode, a neki od istaknutih koje mogu pogledati su:

  • Canon EOS 60D, sa APS–C senzorom od 18 megapiksela, rotirajućim LCD ekranom. MoćniDSLR fotoaparat srednje klase koji omogućava korisnicima da naprave sledeći koraku svom kreativnom putovanju.
  • XF105, kompaktni profesionalni kamkorder koji snima Full HD video zapise, sabroadcast kvalitetom snimljenog materijala, pogodan za nezavisne filmskestvaraoce kao i za novinare. Novi XF-100 modeli su najmanji modeli ikada kojiuključuju kvalitetne MPEG-2 Full HD (50Mbps, 4:2:2) video zapise.
  • IXUS 1000 HS, kombinacija senzora od 10 megapiksela visoke osetljivosti saoptičkim zumom od 10x i mogućnošću snimanja Full HD video zapise u tankom,kompaktnom dizajnu.
  • Objektiv EF 8-15mm f/4L Fisheye USM – prvi objektiv te vrste na svetu koji nudi”zakrivljene” i “prave” slike.
  • Novi, neverovatan opseg PIXMA štampača, koji obuhvata neke od najdinamičnijihmodela na tržištu i uvodi novi inteligentni touch system i funkciju Full HD filmštampanja. Sa novim, uglađenim dizajnom i tehnologijom koja oživljava boje uvisoko kvalitetnim, dugotrajnim printovima
  • Takođe će biti prikazan i Canon najnoviji imagePROGRAF štampači velikogformata uključujući i TIPA nagrađeni iPF6350, kao i iPF8300 i iPF6300. Razvijeni kaoodgovor na zahteve za visokim kvalitetom proizvodnje predstavnika profesionalnefotografske i likovne umetnosti, novi imagePROGRAF sistemi nude superiornureprodukciju boja sa LUCIA EX sistemom pigmentog mastila u 12 boja.

Učesnici se takođe mogu sastati sa stručnjacima za ove proizvode tokom događaja.

Photokina je ključni događaj za nas i pruža savršenu priliku da prikažemo inovacije zakoje verujemo da će unaprediti tržište 2010 i 2011. godine“, prokomentarisao jegospodin Fukući, direktor menadžmenta i zamenik šefa Canon Consumer ImagingGroup, Canon Europe. “Mi stalno težimo ka stvaranju novih proizvoda koji omogućavajukorisnicima i profesionalcima da oslobode svoju kreativnost i proizvodi na našemštandu će pokriti naš čitav portfolio rešenja, od onih koja podstiču ljude da snime svojesavršene trenutke, do onih koji omogućavaju krajnji cilj – deljenje fotografija sadrugima

Leave a Reply