IT

CANYON donira 5% profita za pomoć deci

Canyon sa nestrpljenjem očekuje otkrivanje svoje prve Limited Edition linije proizvoda. Ona neće biti samo jedinstvena na tržištu zbog “cool” dizajna prizvoda, već će doprineti edukativnom programu i projektima integracije dece sa ulice u zemljama u razvoju. Canyon će donirati 5% profita od prodaje ove ograničene serije projektima pomoći deci, sa nadom da će im biti pružena šansa u društvu, i da se učini trajan, dugoročan uticaj na zajednicu.

Na ovom uzbudljivom projektu, Net4Kids Aid Foundation, neprofitna organizacija iz Holandije, će pomoći Canyon-u u misiji da se deca sklone sa ulice i da im se obezbedi šansa za bolju budućnost. “Ovo je fantastičan projekat”, potvrđuje Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Zadovoljstvo nam je da kao partner Net4Kids doprinesemo dobrobiti dece. Bez obzira da li je reč o čistoj vodi, pristupu obrazovanju ili skloništu, posvećeni smo cilju da se napravi razlika u zajednici. To je prava stvar koju je potrebno učiniti.”
“Ovo je odlična prilika za Canyon da pomogne siromašnoj deci i da pozitivno utiče na njihovu budućnost. Ovo je cilj koji je izuzetno blizak našem srcu”, potvrdila je Catherine Lazure-Guinard, Communications Manager.

Net4Kids radi na pažljivo odabranim projektima koji su u potpunosti integrisani sa lokalnom kulturom i strukturom, u oblastima kao što su zdravstvo, obrazovanje, bezbedna voda, stanovanje i podrška porodici. Zahvaljujući  Net4Kids modelu, Canyon će imati šansu direktnog uključivanja u sponzorisane projekte kao i u praćenje ostvarenog napredka na redovnoj osnovi. “Zalažemo se za lični pristup uz transparentnost i odgovornost. Na kraju krajeva, to je ono za čim tragaju sve uključene strane, deca, sponzori i humanitarne organizacije.” – iznela je Odette van Zijdveld, Managing Director of Net4Kids.
Limited Edition kompanije Canyon biće uskoro otkrivena.

Leave a Reply