Događaji · Hardware · IT

CANYON proslavlja 5 godina postojanja

CANYON, jedan od brendova koji se najbrže razvija na tržištima IT potrošačke elektronike u Aziji i EMEA regionu, sa ponosom najavljuje proslavu pete godišnjice u biznisu ovog meseca.

U avgustu 2008. će biti obeležena godišnjica od osnivanja korporativnog tima u Holandiji, kao i centra za kontrolu kvaliteta na Tajvanu i Kini. Ova prekretnica je značajna za CANYON koji brzo raste od samog nastanka.

“Od samog početka, naš cilj je da život ljudi učinimo udobnijim ponudom raznovrsnih proizvoda koji su pristupačni i kvalitetni ali koji su lepo dizajnirani”, rekao je Geert van Dijk , CANYON VP Sales & Marketing. “Ogroman rast i uspeh Canyon-a u proteklih pet godina svedoči o našoj spremnosti da to i učinimo i zadovoljimo potrebe tržišta danas.”

Prateći svoju obavezu da ponudi lepo i moderno dizajnirane proizvode i konkurentne cene, CANYON sada nudi diversifikovan portfolio desktop kompjutera, chat setova, MP3 & MP4 plejera, web kamera, miševa i mnogo drugih. U proizvodne linije se neprekidno dodaju novi proizvodi, a timovi stalno traže prilike za rast i za zadovoljenje tržišnih trendova.

“Izuzetno smo ponosni na dostignuća i progres učinjen tokom godina. Naši timovi u različitim zemljama, mnogo puta do sada su dokazali njihovu posvećenost i entuzijazam za Canyon i naše proizvode. Vrlo smo optimistični u pogledu budućnosti. Radujemo se novim izazovima i uspesima u godinama pred nama ” dodaje van Dijk.

Proizvodi su namenjeni mladim, veselim i ljudima sa dinamičnim stilom života, a proizvodi su jednostavni za upotrebu i praktični. Brend se takođe izdvaja od konkurencije svojim svežim dizajnom i živopisnim pakovanjem.

CANYON posedujemo prodajnu mrežu u više od 50 zemalja i strateški locirane distributivne centre u Holandiji, Finskoj, Češkoj Republici i Dubaiu.

Leave a Reply