IT

CET predstavlja nova IT izdanja

Na ovogodišnjem sajmu knjiga u Beogradu koji počinje 20 oktobra izdavačka kuća CET će predstaviti nekoliko novih ekskluzivnih izdanja iz oblasti računarstva, programiranja, grafike i dizajna.

Od 2008 godine možemo se pohvaliti kompletom knjiga za paket Adobe CS3, edicija Učionica u knjizi: Adobe Photoshop CS3, Adobe Illustrator CS3 i Adobe InDesign CS3. Bilo da ste dizajner ili tehnički ilustrator koji pravi umetničko delo za štampu, umetnik koji pravi multimedijalnu grafiku, fotograf ili tvorac veb strana ili onlajn sadržaja, ove knjige su dobrodošle za sve one koji žele da se upoznaju sa novim alatkama u verziji CS3 kako bi postigli profesionalni kvalitet, bilo da su poćetnici ili već poseduju neko predznanje. Uz svaku knjigu se dobija disk sa primerima i zadacima koji pomažu lakše savladjivanje gradiva.

Početkom ove godine, izdata je i knjiga ’’Ubuntu’’, a pre nepunih mesec dana u paleti CET-ovih izdanja pronašla se knjiga ‘’Učenje programa Autodesk 3ds Max 2008’’ koja predstavlja zvanični vodič za obuku kompanije Autodesk. Uz obe knjige se dobija multimedijalni CD/DVD.

Svi oni koji žele da nauče najbrže, najjednostavnije tehnike za korišćenje Worda i svi ljudi koji žele da idu u korak s vremenom i da proširuju svoja znanja i osposobe se da ih što bolje primene trebalo bi da nabave knjige ’’Microsoft Office Word 2007 kao od šale – dopunjeno i prilagođeno izdanje’’, od Heidi Steele i Microsoft Office Access 2007 kao od šale – dopunjeno i prilagođeno izdanje autora Shelley O’Hara. Ove knjige mogu da koriste i apsolutni početnici, ali i oni kojima je Word i Access dobro poznat, ali žele da nauče još nešto novo i da ga prilagode svojim potrebama.

Na ovogodišnjem sajmu knjiga premijerno možete naći i knjigu Konfigurisanje Windows Viste: Klijenti autora I. McLean, i O. Thomas. Ova knjiga predstavlja udžbenik za pripremanje ispita individualnim tempom. Savladajte gradivo izloženo u prvom delu knjige učeći sopstvenim tempom.

Knjiga Java 2, Tom II – Napredne tehnike, prevod sedmog izdanja, Cay S. Horstmann, Gary Cornell i knjiga Strukture podataka i organizacija datoteka, Pavle Mogin-a, su univerzitetski udžbenici izdati od strane Računarskog fakulteta i izdavačke kuće CET.

Knjiga Strukture podataka i organizacija datoteka je namenjena i studentima informatičkih smerova na fakultetima, mada svojim obimom prevazilazi uobičajeni program odgovarajućih predmeta. Predstavlja i komplementarnu literaturu za studente postdiplomskih kurseva iz baza podataka, jer se na tim kursevima, pretežno izlažu samo logički, a ne i fizički aspekti baza podataka.

Leave a Reply