Događaji · IT

Cisco Expo 2008. u Dubrovniku

Cisco, jedna od vodećih kompanija na području mrežnih rešenja za internet, održaće 20. i 21. marta u Dubrovniku svoju već tradicionalnu, sedmu po redu, Cisco Expo konferenciju, na kojoj će prezentovati nova tehnološka rešenja u mrežnim komunikacijama i dostignućima na polju informatizacije gradova

Ovogodišnja Cisco Expo konferencija pod sloganom „Enable Your Network, Empower Your Business“, okupiće brojne IT stručnjake i menadžere iz zemlje i inostranstva te službenike lokalnih samouprava, klijente i poslovne partnere kompanije.

U dva konferencijska dana, prateći temeljnu misao konferencije „Enable Your Network, Empower Your Business“ (Ostvari svoju mrežu, osnaži svoj biznis) organizovano je četiri niza predavanja. Pored predavanja, u izložbenom prostoru, tehnološki partneri će demonstrirati svoja poslovna rešenja u četiri grupe tehnologija: Network Systems, Unified Communications, Security, Data Center and Wireless & Mobility. Prateći temeljnu misao konferencije učesnici će na licu mesta imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehničkim dostignućima koja kompanija Cisco nudi svojim poslovnim parterima i klijentima.

Na konferenciji se ove godine očekuje preko 500 učesnika, kojima će tokom konferencije na raspolaganju biti gotovo dvostruko više zaposlenih iz hrvatske kancelarije kompanije Cisco u odnosu na prošlu godinu. Učesnici konferencije moći će da biraju između 40-ak predavanja koja su podeljena prema tematskim celinama: poslovna i tehnička predavanja o novim tehnološkim rešenjima i njihovoj implementaciji u privatni i javni sektor, velike ili male kompanije.

Leave a Reply