IT

Combis jedini iz Hrvatske osvojio prestižnu međunarodnu nagradu

Regionalni sistem integrator Combis osvojio je nagradu međunarodno priznatog časopisa IT Europa za razvoj inovativnog rešenja ‘Overseas Internet Shipping‘. Nagrade koje se dodeljuju za posebna dostignuća na području informatičke tehnologije uručene su 10. februara u Londonu, a samoj dodeli prisustvovali su predstavnici gotovo svih istaknutijih evropskih ICT kompanija.

Combis je konkurisao sa jedinstvenom web aplikacijom koja pojednostavljuje, ubrzava i čini dostupnijim postupak naručivanja usluga dostave pošiljaka putem interneta, razvijenom za specifične potrebe Overseas Expressa, lidera na hrvatskom tržištu paketne dostave.

Nagrada je osvojena u kategoriji “Solution Provider – Mobility“, u kojoj se nagrađuje značajan pozitivan uticaj razvijenog rešenja na poslovanje u smislu pokretljivosti, komunikacije i novih načina upravljanja poslovnim procesima, koji ujedno povećavaju produktivnost i profitabilnost korisnika.

“Iznimno smo ponosni što smo ovu nagradu dobili u vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji, što je pokazatelj zrelosti Combisa, odnosno spremnosti na snažnije predstavljanje, ne samo regionalnom nego i evropskom tržištu.” – izjavio je Ivan Gabrić, predsednik Uprave Combisa.

European IT Excellence Awards prepoznaje najbolja celovita rešenja iz cele Evrope utemeljena na stvarnim potrebama i mogućnostima. Ove godine broj i kvaliteta prijavljenih projekata bila je na najvišem nivou do sada, a među prijavljenima su se našle brojne renomirane kompanije iz čak 32 evropske zemlje. Combis je jedina ICT kompanija iz Hrvatske koja je osvojila nagradu.

Leave a Reply