Događaji · IT

Computex 2008: Foxconn proizvodi postavljaju nove O/C svetske rekorde

FOXCONN štand je ponovno bio jedan od najposećenijih u TWTC Nangang sali tokom ovogodišnjeg Computexa. Budući da je Foxconn postao prvi proizvođač koji je ponudio barebone sistem koji nudi uštede energije u svim režimima rada te da je na svom štandu okupio najbolje svetske overclockere iz Italije, Japana i SAD-a, veliko interesovanje poslovnih partnera, ali i publike ne treba da čudi.

Ove godine Foxconn je predstavio prvi barebone sistem koji omogućava energetske uštede u svim režimima rada. Sa našim rešenjem, matična ploča nije jedina komponenta koja donosi uštedu, već su tu i napojna jedinica i kućište koji su dizajnirani za ostvarivanje energetskih ušteda. Tokom sajma, naš štand su posjetili partneri iz celog sveta. Partnerstvo sa kompanijama Intel, AMD i Nvidia je svakako jedan od razloga zbog kojeg je naš štand bio veoma popularan ove godine“, rekao je David Chiang, direktor Foxconn CSD-a (Channel Service Division).

Pored predstavljanja novih matičnih ploča iz Quantum Force i Digital Life serije, Foxconn je Computex 2008 iskoristio i za okupljanje najboljih svetskih overclockera. Tako su se na Foxconnovom štandu našli overclockeri KingPin iz SAD-a, GiorGioPrimo iz Italije te Fredyama, Duck i New Beatle iz Japana.

Korišćenjem tečnog nitrogena i Foxconnovih proizvoda, ovi overclockeri su uspeli da obore dva svetska o/c rekorda postignuvši P23286 u 3D Mark Vantage Performance benchmarku (korišćenjem Dreadnought matične ploče bazirane na NVIDIA® n790i SLI chipsetu i Intel® QX9650 procesora) te kroz overclocking Intel® QX9770 procesora na 6137.08MHz korištenjem BlackOps matične ploče!

Detalji vezani za platforme koje su korićene za obaranje o/c rekorda će uskoro biti dostupni na www.quantum-force.net.

Leave a Reply