Događaji · IT

ComTrade na INFOFEST-u

Kompanije članice ComTrade Group: Spinnaker New Technologies, HERMES SoftLab i TradeCom, učesnice su i sponzori vodećeg IT festivala, INFOFEST u Budvi.

Kao i svake godine, festival učesnicima nudi izvanrednu mogućnost da steknu nova saznanja, poslovne kontakte, razmijene dobra iskustva i postave preduslove za izuzetan društveni događaj.

Kompanije članice ComTrade Group-e učestvuju na festivalu prezentacijom:”3 continents. 14 countries. 1 company. Imagine IT.” Prezentacija ima za cilj da obezbedi pregled poslovnih operacija ComTrade Group-e, vodeće regionalne IT kompanije, koja posluje na globalnim tržištima 14 različitih zemalja, ali sa jedinstvenom korporativnom kulturom. ComTrade Group sjedinila se sa HERMES SoftLab 2008. i postala jedna od najvećih IT kompanija u jugoistočnoj Evropi, uz mogućnost da pruži širok spektar IT rešenja i servisa, kao i distribuciju IT proizvoda, i lokalnih i regionalnih. Kompanija ima 1600 zaposlenih, ukupni obrt od 300 miliona Eura i poslovanje u 14 zemalja širom sveta.

Prezentacija “3 continents. 14 countries. 1 company. Imagine IT” je u petak, 3. oktobra 2008. u 13.00h u Kongresnoj sali hotela Avala.

Predrag Leković, izvršni direktor HERMES SoftLab Crna Gora: “Nove udružene snage ComTradea i HERMES SoftLab Crna Gora omogućiće nam da širimo svoje prisustvo na lokalnom tržištu i ubrzamo prodaju i kvalitet servisa namjenjenih našim klijentima. Vjerujemo da je naše partnerstvo optimalno rješenje za naše klijente, jer će i oni imati mogućnost rasta unutar grupe. Ostajemo i dalje jedna od najzanimljivijih kompanija u Crnoj Gori, a naši klijenti mogu očekivati još širi spektar usavršenih servisa. Zadovoljni smo što možemo pokazati nove IT snage kroz svoje prisustvo na INFOFESTu, što će imati pozitivan uticaj na crnogorskom tržištu.”

Leave a Reply