IT

ComTrade na sajmu preduzetništva

Na 6.međunarodnom sajmu preduzetništva “Biznis Baza” održanom od 28.11.- 01.12. ComTrade Group je nastupila kao jedan od partnera Nacionalne službe za zapošljavanje uz MTS, Microsoft i ProCredit banku. Ove godine ICT sektor je svoje predstavnike pre svih imao u zajedničkom nastupu kompanija ComTrade Group i Microsoft, koje su uz pomoć svojih partnera zajednički ponudila kompletna IT rešenja za mala i srednja preduzeća na jednom mestu.

Anđelko Trpković, v.d. direktora beogradskog sajma, našoj kompaniji je dodelio diplomu za organizaciju zajedničkog nastupa na ’’Biznis bazi’’. Takođe, kompanija Hewlett Packard doo, koja je učestvovala na poziv Spinnaker New Technologies članice ComTrade grupacije, od Udruženja ekonomskih propagandista Srbije dobila je diplomu za uspešan promotivni nastup.

Poruka ovogodišnjeg sajma preduzetništva je da Srbija ozbiljno računa na segment preduzetnika i malih i srednjih preduzeća na putu razvoja i podizanja na viši nivo srpske ekonomije. Obzirom na želju da se Srbija pozicionira u red savremenih država koje prate razvoj inovacionih tehnoloških procesa, neophodno je podići nivo svesti i veću primenu savremenih informacionih i komunikacionih tehnologija.

Leave a Reply