Događaji · IT

ComTrade OPEN DAY 6 “Real IT”

Organizovanje Open Day-a za studente je već tradicija naše kompanije. 6.ti po redu Open Day ove godine izveden je uz pomoć Udruženja Studenata Tehnike Evrope – BEST, lokalna grupa iz Niša. U okviru letnjeg akademskog kursa” Real IT – Where Academia Meets Industry”, koji se održava od 20. do 30-. jula.

75 Studenata iz 15 zemalja Evrope posetilo je ComTrade Technology Centar, gde su pored zanimljivih predavanja imali priliku da se bolje upoznaju sa radom naše kompanije, kao i da porazgovaraju sa našim zaposlenima za vreme obilaska zgrade.

Tokom radnog dela studenti su prisustvovali predavanju našeg gosta iz Microsoft Development Center Serbia, Marka Panića, Program Manager MDCS i predavanjima koja su priredile naše kolege iz Spinnakera: IT local infrastructure, Offshore JEE Projects, Oliver Nikolić, Senior System Engineer i Marko Dragoljević, Software Engineer.

Celodnevno druženje sa studentima začinjeno je koktelom u IT klubu, gde je Branislav Đurić, General Manager of ComTrade Group, primio pehar koji su mu uručili gosti iz BEST-a u znak zahvalnosti za gostoprimstvo.

Leave a Reply