Događaji · IT

Comtrade primio priznanje od Microsofta

Srpska informaciono-tehnološka kompanija ComTrade Group i njena članica CT Computers proglašeni su u Hjustonu u SAD za najboljeg Microsoftovog partnera u 2008. godini za region centralne i istočne Evrope, saopšteno je danas iz te beogradske firme.

Nagrada i priznanje dodeljeni su u Hjustonu, u okviru ovogodišnje “Majkrosoft vorld Partner konferencije” (Microsoft World), pred 10.000 najvećih partnera Majkrosoft korporacije iz celog sveta, što je dostignuće koje izuzetno mali broj Majkrosoftovih najkredibilnijih partnera u svetu ikada postigne.

Na globalnoj mapi “Majkrosofta” region centralne i istočne Evrope predstavlja oblast sa najsnažnijom stopom rasta, tako da je dobijanje tavog priznanja potvrda pozitivne globalne reputacije “Komtrejd grupe” kao pouzdanog i kredibilnog partnera najvećih svetskih IT korporacija, navedeno je u saopštenju.

Ta najveća partnerska nagrada, globalnog IT lidera “Majkrosofta” dodeljuje se jednom godišnje na svetskom nivou u okviru takmičenja za “Majkrosoft partner program avord” (Microsoft Partner Program Award), a “Komtrejd” je dobio priznanje u kategoriji OEM hardver sistem bilder (Hardware System Builder), za nominovani rad pod nazivom “Pravi Pi Si za Vas” (Right PC for You).

Priznanje za najboljeg Majkrosoftovog partenra u centralnoj i istočnoj Evropi uručeno je predstavniku “Komtrejd grupe”, generalnom direktoru “CT kompjuters” (Computers) Bogdanu Nikitoviću i menadžeru proizvodnje “Komtrejd kompjuters” (ComTrade Computers) Danijeli Trkulji.

Leave a Reply