Događaji · IT

ComTrade računari na pokon štićenicima Doma u Zvečanskoj

Kompanija ComTrade poklonila 6 sosptvenih brendiranih računara i monitora štićenicima Doma za srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj 52 i tako pokrenula akciju pomoći ovom domu. Ovu akciju podržala je “ABC” kompanija sa svojim devnim listovima Kurir i Glas javnosti.

Od oko 40 štićenika koji žive u ovom Domu veliki broj devojaka i mladića je na pragu odvajanja programa zaštite i predstoji im uklapanje u savremeni sistem življenja. Svesni činjenice da primena informacionih tehnologija unapređuje i menja budućnost čovečanstva, želimo da, stvaranjem preduslova za računarsko opismenjavanje, ovim mladim osobama pružimo šansu da menjaju svoju budućnost i učine je i izvesnijom i svetlijom.

Akciju nastavljamo čim Dom za srednjoškolsku i studentsku omladinu u Zvečanskoj 52, po odluci upravnice Snežane Milovanović, obezbedi prostoriju koju bi naš CT Computers opremio, obezbedio adekvatne knjige, i u kojoj će naši administratori povezati i umrežiti računare.

Povezivanje ComTradeove računarske igraonice na Internet pomoći će ovim mladim ljudima da prošire vidike, upoznaju nove prijatelje, steknu potrebna znanja i postanu deo porodice svestranih ljudi 21. veka.

Naša ideja bila je da pokrenemo inicijativu za pomoć ovoj ustanovi, pre svega štićenicima Doma, kako bi i drugi pomogli koliko mogu. Upravnici Doma Snežani Milovanović u ime ComTrade Group računare su uručili menadžer za odnose sa javnošću Tatjana Ferendino, marketing menadžer i asistent CT Computersa Dragana Nikolić i Milan Đukić.

Leave a Reply