IT

Danas startuje IT (AjTi) kutak Doma omladine Beograd

U završnici godine u kojoj obeležava 50 godina rada, Dom omladine Beograda u četvrtak 11. decembra u 13 časova, otvara vrata IT kutka u punom sjaju, i na raspolaganje omladini za učenje i usavršavanje, stavlja najsavremeniju opremu i raznovrsne programe.

Na svečanom otvaranju IT kutka, u holu ispred sale Amerikana, prisutnima će se obratiti Rajan Roulands, savetnik za odnose s javnošću Ambasade SAD u Srbiji i Marko Stojanović, vršilac dužnosti direktora Doma omladine Beograda.

IT kutak Doma omladine Beograda je novi prostor u okviru Doma omladine Beograda koji se fokusira na obrazovanje mladih na poljima informatike, dizajna, elektronike, nauke, tehnike i modernih digitalnih umetnosti. Kroz brojna predavanja, edukativne i kreativne radionice, IT kutak pruža mladim ljudima priliku da steknu kako osnovna, tako i napredna znanja iz navedenih oblasti i to potpuno besplatno.

Na samom otvaranju IT kutka, 11. decembra u Domu omladine Beograda biće održano nekoliko besplatnih radionica za mlade, a biće postavljeno i nekoliko interaktivnih instalacija. Tom prilikom predstaviće se i tim studenata Univerziteta Singidunum koji je, sa svojim projektnim zadatkom na temu marketinških komunikacija IT kutka Doma omladine Beograda, odneo pobedu na nedavno održanom „Danu marketinga“.

Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane da se prijave na besplatne radionice u IT kutku, da pošalju svoje predloge, startap projekte ili da se pridruže timu predavača, putem mejla [email protected] Sve informacije o programu IT kutka dostupne su na sajtu www.domomladine.org.

IT kutak Doma omladine Beograda su podržali: Ambasada SAD u Beogradu, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Telekom Srbija, firma Macola.

One thought on “Danas startuje IT (AjTi) kutak Doma omladine Beograd

Leave a Reply