Događaji · IT

DataLab SR na Sajmu Investexpo u Novom Sadu

Od 04. – 10. novembra, Datalab SR će zajedno sa SIS Partnerom Connect Software,  da učestvuje na Sajmu Investexpo koji se održava u Novom Sadu. Ovom prilikom pozivamo sve vas koji ste zainteresovani da nas posetite i saznate više o našem programu Pantheon.

Sajam je namenjen promociji investicionih mogućnosti u Srbiju, uz predstavljanje lokalnih i regionalnih razvojnih potencijala. Predstavnici lokalnih samouprava imaće priliku da se upoznaju s različitim tipovima investicija, a istovremeno održavanje Sajma građevinarstva pogodno je radi ostvarivanja kontakata sa investitorima i predstavnicima državnih organa, u čijim planovima je i izgradnja novih objekata ili obnavljanje infrastrukture.

Sajam je idealno mesto za predstavljanje aktuelnih programa finansijskih institucija: investicionih fondova, banaka, osiguranja, berze, dilerskih i brokerskih kuća. Tom prilikom biće održana i strukovna okupljanja u okviru okruglih stolova, na savetovanjima, radnim sastancima, a biće održan i edukativni program kroz javne tribine namenjene pravnim i fizičkim licima spremnim na ulaganja.

Teme i učesnici:

• Lokalne samouprave (gradovi i opštine), regionalne komore

• Investicioni fondovi

• Ostale finansijske institucije: banke, lizing kuće, osiguravajuća društva

• Agencije za strana ulaganja, strani i domaći investitori

• Berze, berzanski posrednici

• Vladine i nevladine organizacije za podršku razvojnim planovima Srbije

Leave a Reply