laptop-inspiron-15z-5523-pdp-touch-design-2v2
IT

Dell IT sponzor Exit Festivala u Novom Sadu

Dell IT sponzor ovogodišnjeg Exit festivala, zaljubljenicima u dobru zabavu priprema nekoliko nekoliko muzičkih i IT novosti.

Ovogodišnji Dell Silent Disco posetiocima će omogućiti da uživaju u jedinstvenom muzičkom doživljaju na tri različite frekvencije koje će im biti dostupne na slušalicama dobjenim na ulazu.

laptop-inspiron-15z-5523-pdp-touch-design-2v2

Osim brojnih iznenađenja na Silent Disco flooru, Dell najavljuje da će svi posjetitelji imati prilike isprobati najnoviji Dell Inspiron 5523 ultrabook, kojeg korisnici u svakom trenutku mogu koristiti kao potpuno opremljen mobilni uređaj, multimedijalni studio ili kućni bioskop. Opremljen HD panelom i Dell Truelife tehnologijom, Dell Inspiron 5523 osigurava visokokvalitetnu sliku i preciznost boja, a dostupan je i u modelu s touch-screenom.

Dell je već drugu godinu zaredom IT sponzor Exit Festivala, najpoznatijeg letnjeg muzičkog festivala u regiji koji se održava od 2000. godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Ovaj festival se profilisao kao jedan od najznačajnijih u Evropi a i šire, te je dosad već ugostio brojna zvučna imena, a ove godine će između ostalih nastupati Atoms For Peace, David Guetta, Fatboy Slim, Snoop Dogg, Cee Lo Green, Nick Cave and the Bad Seeds, Prodigy, i mnogi drugi.

Uz sponzorstvo Exit Festivala, Dell održava svoju tradiciju pružanja novih muzičkih iskustava brojnim ljubiteljima dobre muzike i zabave širom sveta, nastavljajući svoj niz podržavanja muzičkih događaja i festivala u svetu kojem su već prethodila sponzorstva MTV Europe Awards te festivala Bonnaroo, Lollapalooze i Coachelle.

 

Leave a Reply