Događaji · IT

DESK ponovo nagrađen na INTEL SOLUTIONS SUMMIT-u

Preduzeće DESK iz Beograda nagrađeno je za unapređenje tehnoloških rešenja i ostvarene rezultate u prodaji Intel baziranih servera „Driving Server Sales in the channel“. Ova nagrada je tim značajnija jer predstavlja potvrdu kontinuiteta, naime DESK je i na prošlogodišnjem samitu dobio priznanje za „Exceptional technical skills“ – dostignut najviši nivo znanja u implementaciji Intelovih tehnoloških rešenja i potvrdu dostignutog vrhunskog kvaliteta proizvoda

Intel Solutions Summit održan je ove godine u Rimu od 14 – 16. aprila. Ovo je najznačajniji skup koji Intel organizuje za svoje Premier partnere, na kome imaju priliku da u direktnom kontaktu sa vodećim rukovodiocima iz Intela i liderima najznačajnijih IT kompanija, razmene iskustva, saznaju više o strateškim planovima na unapređenju Intel baziranih rešenja, tehnološkim novitetima i premijerama novih proizvoda.

DESK je i ove godine bio jedini prestavnik iz Srbije, a nagradu je primio Dejan Sklopić, generalni direktor. Beležimo njegovu kratku izjavu:

“Posle prošlogodišnje nagrade u Parizu za izuzetne tehničke rezultate, bilo nam je potpuno jasno koliko je ispravan način naše saradnje sa Intelom. Podsećam da se za ove nagrade ne konkuriše, već se osvajaju ozbiljnim radom i ulaganjem u partnerski odnos. Ovogodišnja nagrada u Rimu je dobijena za DESK servere, bazirane na Intel platformi. Naši serveri se nalaze kod gotovo svih Microsoft Gold Partnera u Srbiji, takođe i u jedinom Razvojnom Centru Microsofta u regionu, odnosno upravo kod onih onih kojima je najvažnija pouzdanost i najkvalitetnija podrška, a uz to su vrhunski poznavaoci i veoma zahtevni korisnici. Kako to obično biva, ovakvi projekti mnogo pre nalaze put do priznanja u svetu, ali je naše mišljenje da je sve više domaćih malih i srednjih preduzeća u kojima odluke donose oni koji razmišljaju o kvalitetu, podršci i dugoročnoj uštedi. Ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da testiraju naše servere i uvere se u sve prednosti u odnosu na naizgled slična rešenja.”

Leave a Reply