Događaji · IT

Desk umesto čestitki poklonio računar osnovnoj školi

U želji da pomogne onima kojima je pomoć uvek dobrodošla, a posebno sada kada nam je pred vratima nova godina (ali i ekonomska kriza), beogradska kompanija Desk odlučila je da fond, koji je do sada bio korišćen za izradu čestitki i slanje poklona poslovnim partnerima, usmeri kao donaciju nekoj od ustanova koje se brinu o obrazovanju naše dece.

Da bi bili sigurni da će poklon otići u prave ruke, obratilu su se Gradskom sekretarijatu za obrazovanje za predlog ustanove kojoj je, u ovom trenutku, računar najneophodiji. Izbor je pao na O.Š. “Vuk Karadžić” iz Beograda.

Na poziv Deska da se pridruži ovom humanom gestu, vrlo rado se odazvala ovdađnja kancelarija Microsoft-a i obezbedila neophodan softver, čime je obezbeđena potpuna funkcionalnost poklona.

U ponedeljak 22.decembra, predstavnici Deska posteili su OŠ Vuk Karadžić iz Beograda i tom prilikom uručili računar direktoru Zlatku Grušanoviću. Nakon obilaska škole i razgovora sa direktorom, uverili su se da su napravili pravi potez i da je računar otišao u prave ruke.

Leave a Reply