Događaji · IT

Dodatni sadržaji na Sinergiji 08

Za sve posetioce Sinergije 08 organizatori su pripremili  brojne dodatne sadržaje, a samo neki od njih su:

Master of Deployment 2

MOD2 je jednodnevni kurs koji se sastoji iz 4 predavanja, 2 laboratorijske vežbe i jednog ispita.

MOD2 kurs treba da omogući polaznicima bolje razumevanje tehnologija koje preduzeće već koristi ili planira da koristi. MOD2 će prikazati sve prednosti koje donosi uvođenje i primena (deployment) novih informacionih tehnologija.

Kurs će biti baziran na modelu virtuelne advokatske firme „Sinergija“, čija slika IT sektora odgovara stanju koje najčešće susrećemo u našim preduzećima. Sa željom da odgovori na aktuelne poslovne izazove, MOD2 će pokazati kako je moguće IT okruženje jednog preduzeća prevesti iz stanja „gašenja požara“ do uređenog sistema u kojem je IT struktura dinamična i lako se prilagođava potrebama poslovanja.

Doctor for fixing bad SQL code

Prva će pokazati zašto je važno popraviti SQL kod, tj. izvršiti dodatno podešavanje (tuning) sistema, i kada je pravo vreme da razmišljate o tome u toku celog SQL Development Lifecycle, koje korake treba da preduzmete i kako da izbegnete najčešće greške.

Kurs će pokriti različite tehnike i načine kako da se identifikuje loš SQL kode, kao i kako da verifikujete u poslednjoj fazi novo napisani i popravljeni SQL kod.

Hack the Gate!

Igrajte se i naučite kako da podignete bezbednost Vašeg IT-ja na viši nivo! Hack The Gate predstavlja online takmičenje u traženju propusta kod web aplikacija. Igra simulira čestu situaciju u svetu interneta: internet prodavnicu kao metu napada zlonamernih hakera. Pogledajte htg.mssinergija.net.

Sinergija radio

Pozivamo vas da slušate Sinergija Radio, koji će voditi legenda domaćeg radio i IT novinarstva Zoran Modli, uz pomoć specijalnih dopisnika iz Novog Sada. Ovaj neuobičajeni radio program možete pratiti već sada na lokaciji mms://beotelmedia.beotel.net/Beotelradio

Sinergija TV

Ovogodišnje iznenađenje je Sinergija TV, Internet televizija na kojoj će se uživo iz Master Centra prenositi najzanimljiviji sadržaji. Svi koji su sprečeni da dođu na Sinergiju 08 mogu putem Interneta gledati uvodno predavanje, a program konferencije pratiti kroz jednosatna uključenja uživo u Master Centar i kroz dnevne izveštaje. Posetite www.etv-web.tv i upoznajte se sa Sinergija TV-om.

Leave a Reply