Događaji · IT

Dodeljen Diskobolos 2008 za fiskalna kasu SuperCash S

Jedinstveni informatički savez Srbije dodelio nam je glavnu nagradu Diskobolos 2008 za fiskalnu kasu SuperCash S sa integrisanim GPRS terminalom. Nagrada je dodeljena za najuspešniju primenu savremenih informacionih i komunikacionih tehnologija u kategoriji Proizvodnja.

Pod pokroviteljstvom Evropske privredne komore i Evropske asocijacije profesionalnih informatičkih udruženja, stručni žiri sastavljen od predstavnika privrednih komora i ICT asocijacija regiona, eksperata Vlade Srbije i privrednih uglednika, nominovao je za ovo priznanje 90 najkvalitetnijih ostvarenja u 9 kategorija.

Ceremoniju je otvorila gospođa Jasna Matić, ministar telekomunikacija i informatičkog društva Srbije, a dodeli priznanja prisutvovao je i predsednik CEPIS – Skupštine evropskih informatičkih asocijacija, gospodin Niko Schlamberger, ambasador Kanade gospodin John Morrison i predstavnici regionalnih privrednih komora i informatičkih asocijacija koji su učestvovali u radu žirija. Na završnoj ceremoniji proglašena su ovogodišnja najkvalitetnija rešenja u hotelu Continental Beograd, 18. decembra 2008.

Leave a Reply