Događaji · IT

Dodeljene PIXI nagrade

Na sedmoj dodeli godišnjih nagrada Printing Innovation with Xerox Imaging (PIXI) održanoj u Chicago Museum of History holandska kompanija De Budelse b.v. nagrađena je nagradom ‘Best of Show‘ za kreativno pakovanje dečje knjige i CD medija – rešenje koje su izradili za svog klijenta izdavača multimedija Poppovisual. Pakovanje je bilo personalizirano za trgovine koje su distribuirale proizvod i štampano po potrebi kako bi ispunili potrebe izdavača.

De Budelse rešenje štampano je na Xerox iGen3® Digital Production Press uz korišćenje FreeFlow® Print Server i XMPie® softvera. Osim prve nagrade De Budelse je primio nagradu u kategoriji novih aplikacija sa svojim projektom “Mychewinggum.com” – Internet stranicama koje omogućavaju naručivanje personaliziranog pakovanja za gume za žvakanje koje firma štampa po narudžbi i dostavlja direktno potrošačima.

Nagrada za najbolju inovaciju u korišćenju Xerox tehnologija je otišla u Salt Lake City, u kompaniju Merrell Remington & Associates za njihovu personaliziranu pozivnicu “Secret Agent Invitation” sa umetkom koja je štampana na ‘samouništavajućem’ papiru – zvanicama  su ukazali da nakon čitanja papir izmešaju u vodi nakon čega se on raspao. To je učinilo 66 posto pozvanih.

Kompletna lista pobednika i dodatne informacije o nagradama mogu se naći na stranicama www.xerox.com/pixi.

Leave a Reply