Događaji · IT

Domaća asocijacija Call centara u Evropskoj konfederaciji ECCCO

Na lični poziv generalnog sekretara organizacije ECCCO Ann-Marie Stagg i predsednika Vincent Vanden Bossche-a, Asocijacija za unapređenje rada korisničkih servisa Srbije (CCAS) primljena je u članstvo ove organizacije sa statusom pridruženog člana.

ECCCO konfederacija okuplja nacionalne Asocijacije zemalja EU, i promoviše razmenu informacija, znanja, iskustva i standarda EU kvaliteta u Customer Contact Industriji.

“Članstvo u ECCCO-u predstavlja potvrdu uspešnog rada Asocijacije, njenih osnivača i članova, među kojima se nalaze neke od najuspešnijih kompanija u Srbiji: Algotech, Banca Intessa, Delta Generali osiguranje, Geomant, MTS, Raiffeisen banka, SAGA, Telenor, Trizma, Vip Mobile”, rekao je Bojan Jović, izvršni direktor Asocijacije.

Asocijacija za unapređenje rada korisničkih servisa Srbije (Customer Contact Association Serbia) je osnovana kao odgovor na uslove poslovanja na tržištu Srbije i pokušaj da se poslovanje standardizuje. Njen cilj je da pruži konsultantsku, informatičku, organizacionu, pravnu i svaku drugu podršku članovima Asocijacije u razvoju, organizovanju i primeni Call/Kontakt centara, CRM rešenja, unapređenju odnosa sa korisnicima, kao i rešenja iz oblasti alternativnih kanala komunikacije i distribucije usluga klijentima.

Leave a Reply