IT

Drugi put – Second Shot

Još jednom podsećamo da je Microsoft zbog velikog interesovanja produžio akciju Second Shot. Vaučere možete iskoristiti za polaganje Microsoft IT Professional, Developer ili Microsoft Dynamics™ sertifikacionih ispita. Akcija će trajati do 30. Juna 2008. godine.

Second Shot vaučeri omogućavaju besplatno polaganje istog Microsoft ispita, ukoliko se na prvom ne ostvari uspeh. Nakon ovog datuma tj od 1. Jula 2008., ukoliko ne iskoristite Second Shot vaučere, oni se konvertuju u standardne vaučere za polaganje ispita, bez opcije besplatne druge prilike polaganja ispita i to sa važenjem do 30.Juna 2009.

Koraci od nabavke do upotrebe Second Shot Vaučera:

  1. Prvi Korak: Registruješ se za Second Shot na Microsoft sajtu kako bi dobio broj vaučera za polaganje ispita
  2. Drugi Korak: Koristeći broj vaučera, zakazuješ i plaćaš inicijalni ispit preko Prometric web sajta. Pri tom biraš testni centar u kome ćeš polagati ispit (Neophodno je posedovati broj vaučera pre same registracije, kako bi se vaučer mogao iskoristiti!!!)
  3. Treći Korak: Polaganje ispita (Registrujte se za Microsoft Second Shot ponudu i polažite vaš prvi ispit ne kasnije od 31.Maja 2008.)
  4. Četvrti Korak: Ukoliko ne uspete da položite ispit iz prvog puta, registrujte se za vaše besplatno ponovno polaganje, i to preko Prometric web sajta koristeći isti broj vaučera.
    NAPOMENA: Molimo vas da se registrujete za ponovno polaganje ispita tek nakon jednog dana od vašeg prvog pokušaja. Ovo vreme je potrebno da prođe kako bi se rezultati testa uneli u sistem.

Second Shot vaučere možete pre-paid kupiti preko Prometric sajta www.prometric.com/Services/Voucher+Services/Ordering Ukoliko želite da zamenite VUE vaučere za polaganje ispita za Second Shot vaučere, posetite takođe sajt Prometric www.prometric.com/microsoft/testsite, kliknite na “Learn More”, download-ujte obrzac i sledite jednostavne instrukcije.

Leave a Reply