IT

Dvodnevni Scrum trening

Agilne tehnike predstavljaju vruću temu u oblasti upravljanja projekatima. Sve veći broj profesionalaca u svetu počinje da prihvata agilne metode kao put za uspešnije vođenje projekata. Mnoge organizacije vide agilne tehnike kao alat za skraćenje roka završetka projekata uz obezbeđivanje očekivanog kvaliteta krajnjeg proizvoda.

Od svih agilnih metoda upravljanja projektima, Scrum predstavlja najpopularniju i najprihvaćeniju metodologiju. Kako bi svojim članovima omogućila uvid u najnovije svetske trendove, a time doprinela konkuretnosti domaćih firmi na svetskom tržištu, Privredna komora Beograda organizuje dvodnevni Scrum master trening 09. i 10. 06. 2011. godine u Privrednoj komori Beograda (sala III) 9-17h.

Kome je namenjen trening?

Ako ste menadžer, programer, tester, analitičar, product/program manager ili bilo ko zainteresovan za rad u ili sa Scrum timom, onda je ovaj trening za vas. Kroz praktične tehnike rada, sa vežbama i diskusijama u malim grupama, steći ćete praktično znanje i usojićete veštine za korišćenje Scrum metodologije uspešnog vođenja projekata.

Kotizacija?

Privredna komora Beograda organizuje ovaj trening po atraktivnoj ceni od 35.000 din + PDV. Članovi Privredne komore Beograda mogu pohađati trening po beneficiranoj ceni od 30.000 din + PDV.

Za dva i više prijavljenih polaznika iz iste firme, odobravamo popust od 10% na ukupan iznos kotizacije.

Za prijave do 01.06.2011. g odobravamo dodatni popust od 10%.

Kako se prijaviti?

Kontakt osobe: Matić Aleksandar, tel. 3625-143, e-mail [email protected] ili Katarina Tinterović, tel. 2642-966, e-mail [email protected]

O predavaču

Bojan Jovičić je do sada bio Scrum trener za preko 120 ljudi u Srbiji. Na velikom CSM događaju u Srbiji je bio ko-trener zajedno sa James Coplienom.
Kao osoba koja ima veze i sa akademijom i veliko praktično iskustvo, Bojanov pristup razvoju softvera je izuzetno kvalitetan, i svoja znanja rado deli sa drugima. Bojan ima iskustvo iz prve ruke sa treningom i coachingom za poslovanje u realnom svetu, a ne samo teorijski. Njegov stil treninga uključuje praktična iskustva za učesnike. Soft skills koje je stekao kroz trening devetomesečni trening unutar kompanije veoma lepo kombinuje sa odličnim veštinama prezentacije, i to njegovim trenizima daje dodatan kvalitet i omogućava mu asertivni pristup svakom izazovu pri rešavanju svakog izazova koji učesnici treninga imaju.

Leave a Reply