programiranje
IT

Dvodnevni seminar „UVOD U WEB PROGRAMIRANJE POSLOVNIH APLIKACIJA”

„Prema analizama konsultantske kuće „Evans Data“, u ovom trenutku u svetu  nedostaje 2 miliona stručnjaka za razvoj softvera. Širom sveta radi 16 miliona ljudi ove struke, tako da praktično nema nezaposlenih programera. UpotrebaHTML5/CSS/JAVASCRIPT raste izuzetnom brzinom širom sveta, kao i potreba za FrontEnd aplikacijama“.

programiranje

Udruženje informatičke delatnosti i Centar za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Komore Beograda, organizuju dvodnevni seminar, 27. i 28. maja 2013. godine, sa početkom u 10:00 časova, Kneza Miloša 12, (sala III na trećem spratu ) na temu: „UVOD U WEB PROGRAMIRANJE POSLOVNIH APLIKACIJA – HTML5/CSS/Javascript“ –  CENTAR ZA OBUKU PROGRAMERA.  

Predavač: Milan Todorović, predavač sa dvodecenijskim iskustvom u obuci kadrova u oblastima programiranja i upravljanja softverskim projektima. Redovno obučava razvojne timove programera iz firmi kao što su: Banka Intesa, Elektroprivreda Srbije, MDS informatički inženjering i mnoge druge.

Kome je seminar namenjen:

  • Programerima u drugim tehnologijama koji žele da prošire svoje znanje u pravcu web programiranja;
  • Osobama koje žele da se prekvalifikuju za posao programera;
  • Početnicima u web programiranju;
  • Studentima i diplomcima koji žele da upotpune znanje.

Šta polaznici dobijaju:  Prezentaciju sa predavanja, konsultacije sa predavačem u toku seminara, osveženje tokom pauza i ručak, uverenje o pohađanju seminara. Obuka će biti održana u sali koja je opremljena lap – top računarima od strane Komore Beograda.

Za članove Privredne komore Beograda, kotizacija po polazniku iznosi: 10.000,00 din neto + 20% PDV = 12.000,00 din. Za ostale, kotizacija iznosi 15.000,00 din + 20% PDV. Rok za prijavu i uplatu: petak, 24.05.2013. godine. Broj mesta je ograničen. Nakon dostavljanja prijavnog lista, poslaćemo Vam predračun. Prijavni list poslati na e mail adresu: [email protected]  Kontakt osoba za sve dodatne informacije: Sandra Milenković, tel: 011/ 3619 472, mob. 064/ 8760 213  i Vesna Muhić,  tel: 011/ 2645-333.

Leave a Reply