IT

E-klub za kupce kompanije METRO Cash & Carry

Kupci kompanije METRO Cash & Carry mogu se učlaniti u novi program pod nazivom “E-Club“. Cilj ovog programa je da ponudi drugačije i ekskluzivne pogodnosti (posebne ponude, poklone i bonuse) kupcima. Svi nosioci METRO Cash & Carry kartica mogu se učlaniti u “E-Club” jednostavnom prijavom validne e-mail adrese na ulazu za kupce u svakom od distributivnih centara.

Tokom prvog meseca trajanja akcije članovi kluba koji tokom maja potroše ukupno 10.000 dinara (bruto) ili više, kupovinom artikala koji nisu na promociji, elektronskom poštom će dobiti poklon vaučer u vrednosti od 1.000 dinara, koji mogu da iskoriste tokom juna 2012. za bilo koju kupovinu u METRO Cash & Carry.

Članovi „E-Cluba“ METRO Cash & Carry će svakog meseca dobijati posebne pogodnosti, popuste i bonuse. Više informacija o „E-Clubu“ METRO Cash & Carry možete pronaći na sajtu www.metro.rs .

METRO Cash & Carry Srbija (www.metro.rs) započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje širom Srbije sa 7 distributivnih centara u Beogradu (na lokacijama Krnjača, Zemun i Vidikovac), Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i dva „satelita“- METRO po meri u Šapcu i Užicu.

Leave a Reply