ecdl
IT

ECDL testiranje u Smartu

ECDL sertifikat kao potvrda informatičke pismenosti predstavlja beskompromisni uslov poslovnog i društvenog života svakog pojedinca. Ovaj sertifikat dokazuje temeljno informatičko obrazovanje i predstavlja standard za proveru i dokazivanje osposobljenosti za rad na računaru. ECDL je kvalitetna osnova za dalje usavršavanje informatičkog znanja i veština.

Nezaposlenima olakšava zapošljavanje, i kao dodatak diplomi omogućuje ozbiljniji izgled vaše poslovne biografije. Danas kod mnogih firmi ECDL predstavlja obavezan uslov prilikom zapošljavanja, ECDL je standard prema kome poslodavac može bez provere proceniti nivo znanja kandidata.

 

ecdl
Kako bi vam pomogli da ostvarite poslovne ciljeve i unapredite lične sposobnosti Smart School kao autorizovani ECDL testing centar organizuje za vas ECDL testiranje. Testiranje je zakazano za petak 17. maj 2013. u terminu od 11:00 do 13:00h. Pošaljite vaše prijave na email adresu [email protected] ili se prijavite putem telefona 021 47 28 200, takođe možete lično doći u prostorije naše škole koja se nalazi na adresi Trg mladenaca 5. u Novom Sadu. Steknite ECDL sertifikat što pre i iskoristite sve prednosti digitalne pismenosti. Pogledajte najavu planiranih obuka za naredni period.

Leave a Reply