IT

EdIT – summer school by ComTrade

Jul mesec tradicionalno je rezervisan za EdIT (Education for Innovative Thinkers) – summer school by ComTrade. Tako je i ove godine – prvi radni ponedeljak i polaznici su već na svojim mestima, željni noviteta, usavršavanja i sticanja novih znanja.

EdIT10 otvoren je u ponedeljak 05.07. u 9 h u Kragujevcu, gde će 12 polaznika uz pomoć svojih mentora i instruktora raditi na razvoju projekta „VAS – Virtual Account System“. Demonstratori koji će polaznicima pomagati da usavrše svoja teorijska znanja i pretvore ih u praksu biće Marko Marinković i Mane Puača.

Među prijavljenim kandidatima bilo je studenata sa različitih fakulteta iz manjih i većih mesta širom Srbije, ali i Crne Gore. Konkurencija je bila oštra, kandidata sa velikim predznanjem kao nikada do sada, tako da nam je trebalo čak tri kruga selekcije (prijavnica, e-learning testovi, intervjui)… Krajnji rezultat – 12 finalista izabranih za polaznike EdIT-a za 2010. godinu.

Ovo je samo početak, jer je jul mesec potpuno u znaku EdIT-a. Prve dve nedelje su rezervisane za EdIT u Kragujevcu (od 05.07. do 16.07.), nakon kojih sledi i EdIT u Beogradu (od 19.07. do 30.07.2010.)

Leave a Reply