IT

EdIT11 uspešno održan

Na završnoj ceremoniji beogradskog izdanja letnje škole EdIT11 uručene su diplome i nagrade polaznicima. Posle prezentacije projekata nastalih u toku pohađanja škole, tim „GSM V“ koji su činili Goran Nikolić, Sanja Mandić, Miloš Đorđević i Vladimir Marković, proglašen je za najbolji u izuzetnoj konkurenciji timova „TNT“ i „EXEC“. Za najboljeg pojedinca je proglašen Vlado Pajić, koji se istakao znanjem i spremnošću da ga podeli sa kolegama, kao i da pomogne svom timu na svaki način.

Beogradski EdIT je poslednja letnja škola koju ComTrade ovog leta organizuje, nakon skupova u Kragujevcu, Ljubljani, Mariboru, Sarajevu i Banja Luci. ComTrade-ova letnja škola je i ove godine talentovanim i inovativnim studentima dala priliku da se upoznaju sa najsavremenijim tehnologijama koje se koriste za razvoj softverskih rešenja.

Polaznici EdIT-a su imali priliku da kroz dvonedeljni rad uz pomoć svojih mentora pripremaju zanimljive projekte primenjive u praksi. Tema ovogodišnje letnje škole je bila „Sistem za podršku primarnom zdravstvu“, softversko rešenje implementirano u .NET tehnologiji. Za mnoge polaznike EdIT je bio odlična prilika da svoje stečeno fakultetsko znanje primene u simuliranom radnom okruženju. Svi polaznici dobili su diplome i knjige.

Ovo je najuspešniji EdIT, jer je napravljen odličan odabir tehničkih pitanja, što je rezultiralo optimalnom selekcijom u odabiru tema i polaznika EDIT-a. Svakako velike zasluge idu PGM menadžerima, koji su motivisali ostale zaposlene da se aktivno uključe u organizaciju letnje škole programiranja koja je postala jedan od upecatljivih brendova Comtradea i dobra tradicija koju nastavljaju da neguju.

Leave a Reply