IT

EDU partnerstvo kompanije DataLab i Visoke škole elektrotehnike i računarstva strukovnih studija

Prošle nedelje potpisan je ugovor o poslovnoj saradnji između Visoke škole elektrotehnike i računarstva u Beogradu i kompanije DataLab.

Ugovorom se školi, kao akademskoj ustanovi, besplatno dodeljuju 23 licence softverskog paketa Pantheon 5.5 – najpopularnijeg ERP rešenja na prostorima bivše Jugoslavije.

DataLab Pantheon ERP softverom će već tokom sledeće nedelje biti opremljena jedna računarska laboratorija, kao i računari u kabinetima studijskog programa Elektronsko poslovanje. Korišćenje softvera i edukativnog materijala povećaće se kvalitet studijskog procesa na studijskom programu Elektronsko poslovanje.

Softver će se koristiti za potrebe laboratorijskih vežbi iz predmeta: Elektronsko poslovanje, Poslovni softver, Elektronsko bankarstvo i Računovodstvo, ali i na drugim predmetima na ovom studijskom programu.

Kompanija DataLab veruje da stručno usavršavanje počinje već na samom početku karijere mladih ljudi zainteresovanih za elektronsko poslovanje i da traje konstanto kroz celu poslovnu karijeru. U tom svetlu i donacija od preko 25 000 eura predstavlja značajan podstrek za sve koji planiraju da uplove u vode poslovnog softvera.

Saradnja sa visokoškolskim ustanovama i donacija u segment obrazovanja nije prva akcija tog tipa koju je sprovela kompanija Datalab.

Leave a Reply